Ontstoppingsdienst

Afvoerproblemen

Alle rioolleidingen die regelmatig gebruikt raken op den duur een keer verstopt. Dit komt doordat kalkaanslag, vetresten, urinesteen en zeepresten zich hechten aan de binnenkant van de afvoerbuizen. Hierdoor verkleint de diameter van de buis aanzienlijk. Haren, textiel, toiletpapier etc. passen na verloop van tijd hier niet meer door en zorgen daardoor voor verstoppingen. De commercieel verkrijgbare ontstoppers werken veelal niet voldoende (of helemaal niet) en maken in veel gevallen de problemen vaak alleen nog maar erger doordat veel ontstoppers kristalliseren in de leiding waardoor de verstopping alleen maar massiever wordt.

De juiste oplossing

Jos Keulen Service heeft voor iedere verstopping de juiste oplossing, door met ervaring en kennis de verstopping snel op te sporen en te verhelpen door middel van het gebruik van de juiste apparatuur. Bijvoorbeeld kunnen verstoppingen mechanisch en/of met hogedruk apparatuur worden opgelost. Met hoge druk spuiten we alle “rommel” uit de leiding. Met speciale elektromechanische apparatuur, zoals bijvoorbeeld de zogenaamde “spiralen”, frezen we ook alle aanslag weg uit de leiding waardoor haren, textiel, toiletpapier, etensresten etc. niet meer blijven steken in uw afvoerpijpen.

Rioolwerkzaamheden

Graafwerkzaamheden worden onder onze verantwoordelijkheid uitgevoerd. Behalve wegens verstoppingen bent u bij ons ook aan het juiste adres voor reparaties en herstelwerkzaamheden aan uw riool. Desgewenst voorzien wij u ook van advies om zodoende problemen in de toekomst te vermijden.

Voor het ontstoppen van keuken tot badkamer, toilet tot totale verstopping, ook voor het maken van een camera-inspectie. Tevens voor het schoonmaken van uw dakgoten.

Bent u op zoek naar iemand voor ontstoppingen: Neet lang helle, Joske belle!