Sloopwerkzaamheden

Voor sloopwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Onze sloopwerken starten met een gedegen onderzoek en inventarisatie van het te slopen object. In veel gevallen blijkt uit de constructie van het object welke werkmethodieken van amovatie we kunnen (of moeten) toepassen.

Natuurlijk beheersen wij bij Jos Keulen Service ook de technieken benodigd voor renovatiesloop (vooruitlopend op verbouwing van gebouwen).

Behalve het garanderen van kwaliteit en een aantrekkelijke prijs, houden wij ook rekening met het belang om de doorlooptijd, en overlast zo beperkt mogelijk te houden.

Het slopen van een badkamer

badkamer renovatie sloopEerst wordt er overlegd met de opdrachtgever over wat en hoe er gesloopt dient te worden. Alles wordt te allen tijde afgedekt, zoals de trap, deuren en de gang. De stroom wordt uitgezet en leidingen worden afgedopt. Deze kunnen dan niet meer gebruikt worden en kan er veilig gewerkt worden. Zorgvuldig en secuur wordt de badkamer gesloopt, zodat er geen schade achterblijft op delen die behouden dienen te blijven. Als het werk erop zit wordt de badkamer bezemschoon achtergelaten. U zit dan niet meer in de rotzooi. En in overleg kan het gesloopte afgevoerd worden naar het milieupark.

Het slopen van een keuken

Net zoals de badkamer geldt voor de keuken dat alles afgedekt en afgeplakt wordt. Stroom wordt uitgezet en leidingen afgedopt. Veiligheid staat voorop! Zorgvuldig wordt de oude keuken verwijderd, om beschadigingen aan muren of leidingen te voorkomen. In overleg kan de rommel worden afgevoerd naar het milieupark en is de lege keuken bezemschoon.

Het strippen van woning of pand

Dit houdt in dat wij alles weghalen in een woning, pand of deel ervan totdat er alleen kale muren en vloeren overblijven. Zoals het afhalen van behangen of stucwerk, plafonds, vloerbedekking, keuken, badkamer, wc, plinten, kozijnen enzovoort. De oplevering is bezemschoon, zonder resten. In overleg regelen wij ook de afvoer van het afval.

Het slopen van muren

het slopen van murenU wilt een muur gesloopt in uw huis. Dat is geen probleem. Alles wordt zorgvuldig gedaan, zodat er geen nare verassingen kunnen ontstaan. Veiligheid en de opdracht schoon achterlaten is ons motto, dus dat geldt ook in dit geval. Afvoer van het gesloopte: in overleg.

Sloopbranden

Op de video hiernaast is te zien dat sloopbranden ook tot de mogelijkheden behoort.

Bent u op zoek naar iemand voor sloopwerk: Neet lang helle, Joske belle!