Rioolwerkzaamheden

Hieronder vindt u een overzicht van onze rioolwerkzaamheden:

  • Het ontstoppen, doorspuiten van afvoerleidingen
  • Het reinigen van o.a. septictanks, vetvangputten
  • Camera-inspectie met evt. opname
  • Stank lokalisatie d.m.v. rookgas
  • Reparatie -/ vervangen van afvoerleidingen
  • Opsporen en evt. in kaart brengen van afvoerleidingen
  • Dakgoot reinigen
  • Graafwerkzaamheden (bijv. vijveraanleg, afgraven, goten etc.)

Rioleringen

riool reparatieWanneer uw riool verstopt raakt heeft dat natuurlijk allemaal vervelende gevolgen voor uw huishouding. Alledaagse dingen zoals afwassen, toiletgebruik en douchen, worden onmogelijk.

In elke afvoer kan een verstopping voorkomen. Vuil en vet zet zich vast aan de binnenzijde van de buis, de doorgang wordt kleiner, tot uiteindelijk een volledige verstopping. Haren (vaak vermengd met zeep), ketelsteen, etensresten, lucifers en o.a. boomwortels (afvoer buiten) zijn ook vaak boosdoeners, die vaak tot een blokkade leiden.

camera inspectie van het rioolAls dit u overkomt is het natuurlijk erg belangrijk dat de verstopping snel en vakkundig verholpen wordt. Bijvoorbeeld met o.a. camera-inspectie, zodat we kunnen constateren waar het probleem zich bevindt; dit bespaart u en ons een hoop tijd en geld. Jos Keulen Service staat voor een snelle service met professionele apparatuur. Ook voor een reparatie aan, of vervanging van, de riolering bent u bij ons in beste handen.

dichtgekitte riool veroorzaakt stank in keukenEen verdere dienst die wij aanbieden is rookinspectie/stanklokalisatie.

Alles voor een snelle, vakkundige en vooral JUISTE oplossing. Graafwerkzaamheden worden onder onze verantwoordelijkheid uitgevoerd. Behalve wegens verstoppingen bent u bij ons dus ook voor reparaties en herstelwerkzaamheden aan uw riool aan het juiste adres. Desgewenst voorzien wij u ook van advies om zodoende problemen in de toekomst te vermijden.

Bent u op zoek naar iemand voor rioolwerk: Neet lang helle, Joske belle!